Keskitetty ratkaisu kenttätyön hallintaan

EasyOpp mukautuu yrityksesi toimintaan ja automatisoi kenttätyön ohjaamiseen liittyvät manuaaliset työvaiheet, säästäen aikaa ja rahaa.

Optimoi kenttätyön suorittaminen ja paranna kannattavuutta

Luo asiakaskohtaisia projekteja, kirjaa ja aikatauluta työtehtäviä, hallinnoi  yrityksesi resursseja ja niiden aikatauluja, seuraa tehtävien toteutumista ja niihin asiakaskohtaisesti käytettyä aikaa.

Voit ohjata toimintaa tarvittaessa reaaliaikaisesti ja henkilökuntasi saa aina ajantasaiset tiedot mobiilisovellukseen.

Valmiit työt siirtyvät automaattisesti laskutukseen vähentäen manuaalisia työvaiheita. Monipuolisen raportoinnin ansioista koostat selkeitä yhteenvetoja asiakkaan ja henkilökuntasi tarpeisiin.

Kenttätyön aikataulujen hanllinta
kenttätyön ohjaus

Edut yrityksellesi

Saat keskitettyä kaikki kenttätyön hallinnan kannalta keskeiset tiedot yhteen helppokäyttöiseen järjestelmään. Tiedot pysyvät tallessa ja ovat aina koko henkilökuntasi saatavilla.

Aikataulutetut tehtävät ja kuittaukset aina tallessa

Ei enää erillisiä exceleitä ja tietojen manuaalista yhdistelyä. Projektikohtaiset työtehtävät ja niihin allokoidut resurssit sekä työvuorolistat keskitetysti kaikkien saatavilla.

Ohjaa liikkuva työn suorittamista tehokkaasti

Työtehtävät, niihin käytetty aika ja valmistumiskuittaukset pysyvät aina ajan tasalla. Voit seurata reaaliaikaisesti töiden edistymistä sekä ohjata kentällä liikkuvaa henkilökuntaa.

Säästä rahaa ja paranna kannattavuutta

Automatisoi manuaaliset työvaiheet ja säästä henkilökuntasi työaikaa tuottavaan työhön. Järjestelmä huolehtii siitä, että jokainen laskutettava tunti ja ajettu kilometri päätyy laskutukseen.

Esittely ja tarjous vuorokauden sisään

Tilanne on se, että te haluutte mahdollisimman modernin ja toimivan ratkaisun ja me halutaan myydä se teille. Jos me ei istuta alas ja kuunnella teidän tarpeita ja kerrota teille mitä meillä on tarjota, tähän tavoitteeseen ei kuitenkaan päästä.

Joten pirauttakaa meille tai jättäkää yhteydenottopyyntö, niin me tehdään teidän yritykselle vuorokauden sisällä säästölaskelma, jossa verrataan EasyOppia markkinoiden muihin ratkaisuihin. Meillä asiakkaiden järjestelmät laitetaan kondikseen nopeasti.

Katso video

Teemu Toivanen

Soita meille milloin vaan tai jätä yhteydenottopyyntö tässä:​

Ja jos sulla on huono hetki just nytten ja et pysty soittaa meille, tässä on lomake johon voit jättää yhteystiedot ja kertoa vaikka mihin aikaan sulle passaa soitella, niin me soitellaan.

Ota yhteyttä

Lähetä sähköpostia

myynti@easyopp.fi

Soita

029 170 1171