Keskitetty ratkaisu työajanseurantaan

EasyOpp työajanseuranta automatisoi manuaaliset työvaiheet, säästäen aikaa ja rahaa.

Tehosta työajan seurantaa ja helpota henkilökunnan arkea

Keskitetyn työajan seurannan johdosta saat selkeän kokonaiskuvan kenttähenkilökunnan liikkeistä ja pystyt hyödyntämään resursseja tehokkaammin.

Tehdyt työtunnit voi kirjata helposti mobiilisovelluksella joka säästää työntekijöiden aikaa ja tekee tuntien raportoinnista miellyttävää.

Myös loma- ja poissaoloilmoitukset kulkevat reaaliaikaisesti joka helpottaa työn resurssointia ja siirtää erilliset paperilistat historiaan. Kirjatut tiedot siirtyvät automaattisesti palkkahallinnon järjestelmiin joka säästää työvaiheita ja varmistaa että palkanlaskenta perustuu oikeaan tietoon.

Työaika luurissa

Edut yrityksellesi

Keskitä työajanseurannan toiminnot yhteen selkeään järjestelmään, tehosta työnsuunnittelua ja paranna työssä viihtymistä helpottamalla kenttähenkilökunnan arkea.

Tehosta työajanseurantaa

Keskitetty työajan seurannan järjestelmä helpottaa resurssien hallintaa ja säästää manuaalisia työvaiheita johdolta sekä henkilökunnalta. Tämä parantaa myös toiminnan ja työn ennakoitavuutta.

Lisää läpinäkyvyyttä

Kun tiedot on kaikkien saatavilla, palkkojen ja lisien muodostuminen sekä lomien kertyminen on kaikille selkeää. Tämä lisää henkilökunnan tyytyväisyyttä ja vähentää turhia kyselyjä.

Työaikatiedot suoraan palkkahallintoon

Tehdyt työtunnit ja työajat sekä lisien ja lomien laskentaan tarvittavat tiedot siirtyvät automaattisesti palkkahallinnan järjestelmään. Automatisoit manuaaliset työvaiheet ja palkat sekä lisät muodotuvat aina tarkalleen oikein.

Esittely ja tarjous vuorokauden sisään

Tilanne on se, että te haluutte mahdollisimman modernin ja toimivan ratkaisun ja me halutaan myydä se teille. Jos me ei istuta alas ja kuunnella teidän tarpeita ja kerrota teille mitä meillä on tarjota, tähän tavoitteeseen ei kuitenkaan päästä.

Joten pirauttakaa meille tai jättäkää yhteydenottopyyntö, niin me tehdään teidän yritykselle vuorokauden sisällä säästölaskelma, jossa verrataan EasyOppia markkinoiden muihin ratkaisuihin. Meillä asiakkaiden järjestelmät laitetaan kondikseen nopeasti.

Soita meille milloin vaan tai jätä yhteydenottopyyntö tässä:​

Ja jos sulla on huono hetki just nytten ja et pysty soittaa meille, tässä on lomake johon voit jättää yhteystiedot ja kertoa vaikka mihin aikaan sulle passaa soitella, niin me soitellaan.

Ota yhteyttä

Soita

029 170 1171