Työturvallisuuden hallinta​

EasyOpp pitää lainomaiset ja ajantasaiset työturvallisuuden ja ympäristönsuojelun ohjeistukset koko henkilöstön näpeissä.

Turvallisuus on pääasia

Terveyttä ja henkeä ei voi korvata edes rahalla. Erilaisissa tehtävissä ja projekteissa vaaditaan erilaisia työturvallisuuteen liittyviä varotoimenpiteitä, varusteita ja muita ennakoitavia toimia. Asiakkailla voi myös olla yksilöllisiä vaatimuksia työturvallisuuden suhteen.

Ilman keskitettyä työturvallisuuteen liittyvää tietopankkia kaiken tämän tiedon hallinta on haastavaa. Ja vielä vaikeampaa on huolehtia siitä, että jatkuvasti päivittyvät tiedot ovat ajan tasaisesti jokaisen työntekijän saatavilla.

Asianmukainen työturvallisuuteen liittyvä ohjeistus vaikuttaa myös yritysjohdon vastuisiin sekä yrityksen vastuuvakuutusten hintaan. Mitä vähemmän työtapaturmia, sitä edullisemmat vakuutusmaksut.

työturvallisuuden hallinta huoltotyö
työturvallisuus

Edut yrityksellesi

Huolehtimalla työturvallisuudesta ja siihen liittyvän ohjeistuksen asianmukaisuudesta osoitat kumppaneillesi toimivasi vastuullisesti. Samalla kerrot henkilöstöllesi, että heidän hyvinvointinsa on teille tärkeää.

Ohjeista oikein, ehkäise vahinkoja

Projektikohtaiset työskentelyohjeet, suojavarustevaatimukset, hälytysmerkit ja turvallisuuskoulutukset yhdessä paikassa

Suojele ympäristöä

Ohjeet ympäristön suojeluun, jätteiden lajitteluun ja kuljetukseen sekä kemikaalien käsittelyyn, työvalineet ja ohjeet ympäristövahinkojen varalle helposti saatavilla.

Reaaliaikainen tiedotus

Tiedota turvallisuusohjeiden muutoksista ajantasaisesti koko henkilökunnalle. Vastaanota havaintoja ja ilmoituksia kentällä liikkuvalta henkilöstöltä

Esittely ja tarjous vuorokauden sisään

Tilanne on se, että te haluutte mahdollisimman modernin ja toimivan ratkaisun ja me halutaan myydä se teille. Jos me ei istuta alas ja kuunnella teidän tarpeita ja kerrota teille mitä meillä on tarjota, tähän tavoitteeseen ei kuitenkaan päästä.

Joten pirauttakaa meille tai jättäkää yhteydenottopyyntö, niin me tehdään teidän yritykselle vuorokauden sisällä säästölaskelma, jossa verrataan EasyOppia markkinoiden muihin ratkaisuihin. Meillä asiakkaiden järjestelmät laitetaan kondikseen nopeasti.

Soita meille milloin vaan tai jätä yhteydenottopyyntö tässä:​

Ja jos sulla on huono hetki just nytten ja et pysty soittaa meille, tässä on lomake johon voit jättää yhteystiedot ja kertoa vaikka mihin aikaan sulle passaa soitella, niin me soitellaan.

Ota yhteyttä

Soita

029 170 1171